Neven Ciganović, 47-godišnji modni stilist opet se okomio na 39-godišnju pjevačicu Maju Šuput, . S obzirom na to da Maju često odijeva njegov konkurent, Marko Grubnić, čini se da je Nevenu tim draže kritizirati upravo njene modne kombinacije. Uzrok za ponovno kritiziranje ovaj puta su bile haljine koje je Maja nosila na snimanju nove sezone emisije 'Supertalent', a obje je dizajnirao Grubnić.

I dok je jednu haljinu usporedio s čistačem za prašinu, za izradu druge predložio je umjetnu janjeću kožu koja se može naručiti putem interneta. No tu nije bio kraj njegovim komentarima pa je Maju prozvao i 'kraljicom svadbenih zabava za siromašne' i dodao da se njen stil može jeftino iskopirati 'za samo par desetaka kuna'.

Podsjetimo, Ciganović je ranije već kritizirao i Majinu vjenčanicu te je tom prilikom optužio i Grubnića za plagiranje vjenčanice od neimenovanog izraelskog dizajnera. Novost nije ni uspoređivanje Majine odjeće s vrlo sličnim primjercima koji se mogu pronaći na internetu. Iako je Maja nešto češće meta za kritiziranje, Neven ne štedi ni ostale domaće celebrityje pa je tako kritizirao i Lidiju Bačić, Lanu Jurčević, Jelenu Veljaču i mnoge druge.