SuperBowl je jedan od najiščekivanijih događaja godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a svake godine jedna glazbena zvijezda dobije čast otpjevati američku himnu na otvorenju ovog važnog sportskog događaja. Tako je ove godine ta čast pripada slavnoj pjevačici Pink koja je publiku na U.S. Bank stadionu u Minneapolisu digla na noge, a igrače dirnula svojom izvedbom. Ipak, Pink, je muku mučila s gripom koju je dobila tjedan dana uoči velikog događaja, ali snažna kao i uvijek, nije dopustila da joj to stane na put. 

Iako je vješto prikrila svoj zdravstveni problem, mnogi su znali o čemu se radi te su pružili veliku podršku i iskazali divljenje talentiranoj 38-godišnjakinji. 'Izuzetno sam ponosan na ovu ženu. Pakao koji je prolazila prošloga tjedna s bolešću i gubitkom glasa slomio bi svakoga. Uzgred budi rečeno, pjevala je uživo. Ona je najvrjedniji radnik u showbizu i ne mogu biti ponosniji na nju', napisao je na Instagramu Carey Hart, njezin suprug i bivši natjecatelj u motocross freestyleu. 

Objavu dijeli P!NK (@pink)

Pink je bila izrazito iznenađena kada je saznala da baš ona pjeva himnu uoči utakmice između New England Patriotsa i the Philadelphia Eaglesa, a vijest o gripi podijelila na Instagramu još u vrijeme velikih priprema. 'Iščekujem pjevanje ove pjesme još od 1991. godine kada sam vidjela svog idola Whitney Houston kako je pjeva. I konačno sam dobila šansu. Sudbina je htjela da tu šansu dobijem kad su mi se moje dvije 'Petrijeve zdjelice' doslovnu iskašljale u usta i razmazale svoju slinu na moj obraz', napisala je Pink ispod fotografije.

'Ovo je jedna od najvećih počasti u mom životu, pjevati tu pjesmu pred svojom obitelji, mojom vojnom obitelji, mojim ocem, bratom, pomajkom i cijelim svijetom. I pred EAGLESIMA!?!?!?! Obećajem da ću dati sve od sebe, kao što to uvijek činim', dodala je pjevačica koja je poznata po svojoj borbenoj naravi.

Objavu dijeli P!NK (@pink)

Ovom velikom izvedbom Pink se pridružila ostalim pjevačima koji su dosadašnjih godina impresionirali svijet svojom izvedbom na najvažnijem i najsvečanijem sportskom događaju u zemlji, a taj popis čine Lady Gaga, Alicia Keys, Kelly Clarkson, Christina Aguilera, Carrie Underwood i Beyoncé.

Autor: A.S.

Foto: Instagram