Story radio
Početna Celebrity 9940 prikaza 20. prosinca 2018.

Gospodin Savršeni otkrio koja je djevojka osvojila njegovo srce

RTL.

Jedna od tri preostale kandidatkinje sretna je pobjednica najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj

U predzadnjoj epizodi reality showa 'Gospodin Savršeni' voditeljica i producentica Antonija Blaće ugostila je sve bivše natjecateljice showa u studiju, a kasnije će im se pridružiti i muškarac za čiju ljubav se bore preostale tri kandidatkinje - Hana Rodić, Aleksandra Mitrović i Iva Runjanin, a riječ je o Goranu Jurenecu. Sve što smo dosad imali prilike gledati u showu snimano je prije dva mjeseca, a Goran je u posljednjoj epizodi izabrao Ivu kao savršenu partnericu za sebe. Ipak, jesu li ostali zajedno ili ne, gledatelji će saznati tek večeras.

Na samom početku, Antonija je porazgovarala s eliminiranim natjecateljicama koje su opisale svoje iskustvo sa sudjelovanjem u showu. 'Ja sam dobila i novo ime - fatalna Karla. Htjela sam pokazati da me se ljudi ne trebaju bojati, da sam vodila nešto drugačiji životni stil dok sam odrastala, a to su mediji iskoristili. Zato bih zahvalila svim najmanjim i najzločestijim medijima u Hrvatskoj koji su me pogurali i proslavili da krenem nekim drugim smjerom u životu', na početku je rekla Karla Perko, bivša natjecateljica.

Skeptična kandidatkinja Anezi istaknula je kako ne žali što je bila dijelom 'Gospodina Savršenog'. 'Koncepcija je takva da stvara predrasude da se diskriminira žene, ali bih rekla da je to krivo i da je ovo diskriminacija onoliko koliko vi to u glavi tako postavite. Jako sam zadovoljna sudjelovanjem i ne želim svoj ulazak u to', rekla je glazbenica koja je u posljednjoj emisiji napustila natjecanje.

Iako nije osvojila Goranovo srce, bivša natjecateljica Nandi Uzelac neće prestati tražiti 'onog pravog': 'Momci, samo vi navalite, želim se udati', rekla je Nandi uz smijeh.

Bivša natjecateljica Mirna Gostinski priznala je kako je i dalje u kontaktu s Gabrijelom Fatorić, no ona se nije pridružila ostalim djevojkama u studiju zbog novog posla u Njemačkoj.

'Nisam se otpočetka borila. Ako se previše trudim, djelovat će kao da se previše bacam na nekoga. To je bila jedna blokada koju ću sada upamtiti te se idućom prilikom ponijeti drugačije. Goran i ja smo razvili lijep odnos, osjećam da sam mu bila draga kao osoba i da smo razvili neku platonsku ljubav', otvorila se Klara Perko u razgovoru s Antonijom, a riječ je o kandidatkinji koja je show također napustila u posljednjem krugu. 

 | Author: RTL (Screenshot) RTL (Screenshot).

Daisy Zaccarin kandidatkinja je koja je prva dobila ružu dojma i šarmirala Gorana, a nakon izlaska iz showa, promijenila je boju kose. Tako je od plavuše postala crnka, a svoju kosu je drastično skratila. Novom frizurom pohvalila se u tekućoj emisiji. 

Goran Jurenec konačno se pridružio u studiju. 'Neke djevojke sam jedva prepoznao. Sve jako zrače, prekrasne ste i jako mi je drago da sam sada ovdje i da ih još jednom ponovno vidim zajedno', rekao je Antoniji s osmijehom na licu te se osvrnuo na svoj odnos s Daisy: 'Počelo je savršeno, ali pokraj nje su bile i druge cure na koje sam trebao obratiti pažnju pa se to malo razišlo.'

Nakon toga, Nandi je izrazila svoje mišljenje o Gospodinu Savršenom: 'Stvorila sam prijateljsku sliku o njemu, nije ženskaroš, koketan je. Ako može razgovarati sa 19 cura, a da nijednu ne povrijedi, mora biti kvalitetna osoba', kaže zanosna 'komentatorica'.

U studiju se ekipi pridružila i prva finalistica, Aleksandra Mitrović. 'Sjećam se neke svoje unutarnje borbe, jer moj razum je jako glasan, ali volim slušati i svoje srce. Teže bi mi bilo da sam tu nešto glumila', otvorila je svoje srce Aleksandra pred svima. 

Nakon nje, u studio je ušetala i Goranova miljenica i odabranica, Iva Runjanin. Iva je istaknula kako je sve bilo vrlo prirodno te je zato ona bila ta koja ga je najviše privukla. 'S Ivom sam se osjećao kao da se godinama znamo', nadovezao se Goran. Ipak, ishod nije onakav kakav su svi očekivali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

Zajednička večer Ive i Gorana bila je napeta, a Goran je otkrio kako ipak nisu ostali zajedno. 'Primijetio sam da to nije ono što sam želio', priznao je Goran. Iva se nadovezala kako 'bajke imaju rok trajanja'. 'Goran mora vidjeti što želi u životu, jer ovo dvoje što on spaja ne ide skupa. Kad je nešto pravo, treba ići glatko, onda ne bi bila zapreka ni udaljenost. Govori da želi obitelj i djecu, a ne zna koliko je potrebno truda, ne samo da postoji kemija. To mi je jako dječje', nastavila je.

'Mislim da nije glumio ni kalkulirao tijekom showa. Njegove kalkulacije došle su nakon showa', iskreno je rekla Iva na kraju.

Došao je red da se posljednja finalistica pojavi u studiju. Riječ je o Hani Rodić koja je izazvala najveću pažnju publike. Goran je otvorio svoju dušu: 'Moram priznati da je kontakt s Hanom nekako došao i da se polako upoznavamo i da ćemo vidjeti kud će to odvesti', rekao je i priznao kako je ona ta koja je osvojila njegovo srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

'Nije mi bila laka odluka.  Sviđa mi se, inače ne bismo dalje bili u kontaktu. Kad se vidimo baš nam je lijepo i super se slažemo', dodao je i raznježio publiku.

' Bilo je kemije od početka, nije mi bilo lako kad me nije izabrao. Viđamo se i to ide dobrim putem. Ja sam sretna i nadam se da je Goran sretan', zaključila je Hana, što je Goran s osmijehom na licu potvrdio.

Komentari