Nova sezona glazbeno-zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju', koja je počela prije četiri tjedna na HRT-u, i dalje drži mnoge gledatelje prikovane uz male ekrane. Nakon što su se u prvoj emisiji parovi predstavili i stručnom žiriju kojeg čine Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Miroslav Škoro i Valentina Fijačko Kobić, u drugoj je već krenulo ispadanje iz natjecanja.

U drugoj smo se emisiji tako oprostili od prvog natjecateljskog para, PR stručnjaka Krešimira Macana i pjevačice Antonije Matković Šerić, a u trećoj show je napustio HRT-ov voditelj Frano Ridjan i pjevačica Žanamari Perčić. U četvrtoj emisiji od šest parova otpao je par Borko Perić i Jelena Radan, a još jedan će večeras napustiti natjecanje. 

20:05  Započela je uživo peta epizoda emisije 'Zvijezde pjevaju' s uhodanim voditeljskom dvojcem, Barbarom Kolar i Duškom Ćurlićem.

20: 14 Voditelji najavljuju nastup Elle Dvornik i Gorana Boškovića.  Pjevat će pjesmu Dine Dvornika 'Ljubav se zove imenom tvojim'.

20:19 Danijela Martinović je pohvalila Ellin nastup i odabir pjesme. Bila je emotivno dirnuta i rekla da Ella definitivno nije ostala u sjeni svog slavnog oca. Mirela Priselac Remi ukazala joj je na neke greške u pjevanju. Žiri im je dao ukupno 30 bodova.

20:27 Na redu su Ivana Kindl i Krešimir Sučević-Međeral s pjesmom Beatlesa 'I saw her standing there'. Dali su veseli i energični nastup. Valentina vidi definitivni napredak kod Krešimira. U solo dijelovima je imao najviše točnosti dosad, rekla je. Danijela je pohvalila i njegov plesni nastup, misli da je briljantan. Žiri im je dao dvije sedmice i dvije osmice, sveukupno 30 bodova.

20:34  Na redu su Bojan Jambrošić i Ashley Colburn u country stilu. Pjevaju pjesmu 'Ljepota' od Ala Turnera i Emilije Kokić, koja je pola na engleskom, pola na hrvatskom. Ashley je nakon nastupa najavila da će imati svoju farmu životinja u Hrvatskoj. Škoro misli da Ashley napreduje u pjevanju i savjetuje je da nabavi crne slavonske svinje. Mirela je savjetuje da jače otvori vilicu dok pjeva. Danijela je zadivljena s Ashley, nije čula nijedan falš u njenom nastupu. 'Rasturili su', Mirela im je dala devet bodova, Škoro 10 bodova, Valentina osam i Danijela 10 bodova. Sveukupno su dobili čak 37 bodova. 

20:50 Tara Thaller i Dino Jelusić okušat će se u rock žanru. Pjevaju pjesmu 'Rock and roll ' od Led Zeppelina. Energičan nastup. Danijela ih je oboje pohvalila, no Mirela je istakla da je Dino bio dominantan, a Tara više kao da mu je pratnja, ali opet rock je Dinin žanr. Škori su bili super.  Tara i Dino imitiraju jedno drugoga dok ih pitaju za komentare nakon nastupa. Svi iz žirija dali su im po devet bodova, ukupno 36. 

20:59   Katarina Strahinić i Pero Galić pjevaju 'Ne spavaj mala moj muzika dok svira' od Bijelog dugmeta. Mirela Priselac Remi misli da su bili izvrsni, pohvalila je Katarinine solo dionice. Škoro ih zbunjuje pošalicama, nije jasno što misli o njihovom nastupu. Valentina misli da im je prošli nastup bio bolji, danas je bilo puno netočnosti. Pero kaže da je sretan što je pjevao rock, voli ga. Mirela im je dala osam bodova, Škoro osam, Valentina sedam bodova, a Danijela osam. Sveukupno su zaradili 31 bod. 

21:13  Posebni gost emisije, predstavnik Velike Britanije na predstojećem Eurosongu, Michael Rice, otpjevao je pjesmu 'Bigger than us' s kojom se natječe u Izraelu. Za to vrijeme gledatelji glasaju za kandidate koje preferiraju. 

21:20 Počela je prozivka tko ostaje, a tko napušta emisiju. Prolaz su dobili Dino i Tara, Krešimir i Ivana Kindl, Ashley i Bojan te Katarina i Pero. Ella Dvornik i Goran Bošković dobili su najmanje glasova žirija i gledatelja, tako da su ispali iz showa. Dvojac koji je ispao pjeva još jednom pjesmu Dine Dvornika.