Vanja Halilović, bivša manekenka i televizijska voditeljica koja se povukla s malih ekrana, trenutno uživa na Maldivima što je pokazala objavom na Instagramu. Iako fotografije iz svog privatnog života 34-godišnjakinja ne objavljuje često, kada objavi nešto, obično bude pomno isplanirano kako bi razveselila svoje pratitelje. 

 Videom na kojem bi joj svi pozavidjeli pokazala je kako u crnom bikiniju šeće plažom na spomenutim otocima. Da sama šetnja rajskom plažom nije dovoljna, morala je pokazati i kako odmara na ležaljci. Sa skoro 11 tisuća pregleda, krenula je lavina pozitivnih reakcija. 'Prezgodna si', 'Bomba si ljepotice', samo su neki od komentara.

Također, Vanjin zaručnik, 48-godišnji Frane Barbieri, vlasnik istoimenog restorana u Zagrebu, i sam se hvali njihovom novom pustolovinom koju je ovjekovječio videom u romantičnom zagrljaju sa svojom ljubavi. Da je dragi ponosan na svoju zaručnicu govore i njegove fotografije na kojima se često pojavljuje upravo ona.

Par je u vezi bio više od šest godina prije službene potvrde zaruka, od kojih je prošlo malo manje od tri godine. Trenutno uživaju na svom odmoru, a kada su u Zagrebu, najčešće ih se može vidjeti u njegovom restoranu s poznanicima i prijateljima gdje provode najviše slobodnog vremena.