Posinak folk pjevačice, 58-godišnje Lepe Brene, Filip Živojinović, objavio je na svom Instagram profilu potresnu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, 33-godišnjak koji je prije nekoliko tjedan postao otac malenog Aleksandra, nije ostao ravnodušan na stravičnu nesreću koja je zadesila njegovog bliskog prijatelja pa je putem Instagrama odlučio poslati snažnu poruku podrške. 

'Prijatelju naš dragi, uz tebe smo svim srcem i znamo da ćeš se vratiti jači nego što si bio. Drži se i glava gore. Volimo te', napisao je Filip ispod fotografije na kojoj pozira u društvu prijatelja, bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića, koji je u noći s ponedjeljka na utorak na utakmici zadobio složeni prijelom obje kosti lijeve potkoljenice. Dirljiva objava nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su mnogi u komentarima također poslali poruke podrške NBA igraču. 

Podsjećamo, sin Slobodana Bobe Živojinovića, supruga Lepe Brene, i Zorice Nakić, prije nekoliko je tjedana postao otac sinčića koji je na svijet u privatnoj klinici u Beogradu donijela njegova supruga, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović. Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a nakon rođenja malenog, ponosni otac angažirao je i  agenciju za sigurnost kako bi maksimalno zaštitio malenog nasljednika i suprugu. 

VAPAJ BRENINOG POSINKA: 'Drži se uz tebe smo'
Instagram