Radijska i televizijska voditeljica, 32-godišnja Ecija Ivušić, redovno s pratiteljima na Instagramu dijeli zgode iz svakodnevnog života pa je tako danas odlučila iskreno progovoriti o posljednjih nekoliko dana te otkriti zbog čega su joj grozni i tko joj nedostaje. 

'Drago proljeće, nadam se da ćeš pronaći vremena pročitati ovu poruku', započela je voditeljica. 'Izgleda da sam te prethodnih dana ignorirala i uzimala zdravo za gotovo, ali stvarno ne znam što sam napravila da potpuno nestaneš iz mog života. Već posljednja dva tjedna osjećam da te gubim, a ova zadnja četiri dana otkad te nema su grozna i strašno mi fališ', priznala je Ecija kojoj trenutno vrijeme, ako je suditi prema objavi, očito ne odgovara. 

'Molim te sjeti se koliko nam je divno bilo zajedno, razmisli o pomirenju i povratku. Šaljem ti našu nedavnu zajedničku sliku. Sjeti se samo... Otkad te nema moje bijele tenisice čuče u ormaru, što zaista nije fer s obzirom na to da su jedva čekale biti s nama. Nije u redu da naše nesuglasice utječu na njih. One nisu ništa krive. Nadam se da ćeš razmisliti o svemu, Voli te Ecija', zaključila je na kraju 32-godišnjakinja.