Story radio
Početna Celebrity 13868 prikaza 15. ožujka 2019.

VAPAJ LEPE BRENE 'Zar svi na moga sina?'

Instagram screenshot.

Tri osobe su joj opkolile sina

Lepa Brena, regionalna folk zvijezda, uplašila se za svoga sina Stefana. Naime, Stefan je na Instagram profilu objavio fotografiju iz teretane na kojoj mu tri osobe stoje na leđima dok je on u položaju skleka.

Pjevačicu se odlučila našaliti sa Stefanom i njegovim prijateljima javno pokazavši majčinsku brigu. 'Pa baš svi na moje dijete?', upitala je Brena Stefanove prijatelje na što su brojni pratitelji oduševljeno odgovarali.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

'Zato što je najjači, zato što je tvoj', 'Najhrabriji', 'Najjači svakako, a svaka mama brine naravno', samo su neki od odgovora koje je dobila zabrinuta mama. Stefan se nedavno odselio iz roditeljskog doma, pa nije ni čudo da majka brine za njega. Brena ne krije koliko voli svoju djecu, pa je tako u nedavnom intervjuu za Story.hr izjavila da je Stedan jedno izuzetno senzibilno biće. : 'Stefan je jedno izuzetno senzibilno biće, vrlo je obrazovan i inteligentan, on je pun ljubavi i to se kod njega vidi'. 

Podsjećamo, u obitelji Lepe Brene posljednjih dana slavlje ne prestaje. Naime, u srijedu je na svijet došao maleni Aleksandar, sin Breninog posinka Filipa Živojinovića i pjevačice Aleksandre Prijović. Tim povodom, samo za Story.hr, Lepa Brena je opisala kako se osjeća povodom dolaska unuka na svijet.  'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama koju smo vidjeli za sada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji', otkrila je ponosna baka Brena.   

 

 

Komentari