Brad Pitt i njegova prva supruga, 50-godišnja Jennifer Aniston danas bi proslavili 19. godišnjicu braka. Par čiji prekid obožavatelji još nisu preboljeli, često se zajedno spominju u medijima. U posljednje vrijeme sve se više piše o njihovom pomirenju. Od kako se 55-godišnji glumac pojavio na proslavi 50. rođendana svoje bivše supruge, ne prestaju glasine i želje javnosti o njihovom pomirenju. O nekada najpopularnijem bračnom paru ne prestaju 'curiti' informacije o njihovom odnosu.

Jednom je prilikom bivši glumčev tjelohranitelj, Kris Herzog, za australske medije godine rekao kako je Brad bio 'sto posto sretniji' dok je bio u braku s američkom ljubimicom, nego li sa 43-godišnjom Angelinom Jolie. Da se obožavatelji ovog para već godinama nadaju da će se oni ponovno biti skupa, potvrdio je nedavno i 47-godišnji model Caprice Bourret koja je izjavila kako misli da su Brad i Jennifer savršen par, dok je Angelinu nazvala 'strašnom ku**om'. Ona je, naime, jednom večerala s Angelinom i Bradom, ali odvojeno. 'Ne mogu se sjetiti jesu li oni tad već bili u braku, ali Angelina je bila grozna. Ponašala se kao prava ku***a. Tijekom večere nije progovorila niti jednu riječ, samo je sjedila i buljila u prazno. Iskreno, bila je užasna', ispričala je Caprice.

Podsjećamo, njihov brak trajao je od 2000. do 2005. godine, kada se Brad zaljubio u Angelinu Jolie na snimanju filma 'Mr. and Mrs. Smith'. Brad koji je čitavo vrijeme ostao u dobrim odnosima s Jennifer, nakon raskida s Jolie pokušavao se približiti Jennifer te joj je navodno kupio i poklonio kuću u Los Angelesu u kojoj su zajedno živjeli dok su bili u braku. Glumac je bio i jedan od uzvanika velike Jenniferine rođendanske proslave u veljači ove godine, kamo je pokušao doći neprimjetno, ali nije mogao izbjeći objektive okupljenih fotografa.