Godišnji odmor, za omiljenog nogometaša, može početi. Vedran Ćorluka, bivši nogometni reprezentativac, nazdravio je slijetanju u Zagreb. Svaki povratak u Zagreb, pa tako i ovaj, za Vedrana je velika sreća jer je, ovaj 33-godišnjak trenutačno član Lokomotive iz Moskve.

No, osmijeh mu na lice, bilo u Zagrebu ili Moskvi, uvijek izazovu njegovi najdraži, supruga, pjevačica Franka Batelić i njihov pas Oskar. Od samih početaka žive na relaciji Zagreb-Moskva, ali vjerujemo da je sreća uvijek ista, kada se bliži ponovni susret. Podsjetimo, par se vjenčao prošle godine u srpnju. Da je cijeli svoj život tvrdila kako se nikada neće udati, Franka je priznala u razgovoru za Story. 'Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe', objasnila je.

Pas Oskar, u njihovoj obitelji, ima jako važnu ulogu. Dok je Vedran u Moskvi, upravo je on zadužen za čuvanje svoje vlasnice, Franke. Oski, kako ga zovu iz milja, u Vedranovu životu ima zaista posebno mjesto, što dokazuje i velika tetovaža koja krasi njegovo bedro. Franka i Vedran često počaste svoje obožavatelje fotografijama s njihovim četveronožnim prijateljem.