Bivši reprezentativac i nogometaš ruskog Lokomotiva Vedran Ćorluka nedavno je u Zagrebu primio odlikovanje Predsjednice RH te proveo kvalitetno vrijeme sa suprugom Frankom Batelić. Nakon toga, par je ponovno svoju ljubav počeo živjeti na daljinu, ali su zahvaljujući tehnologiji čitavo vrijeme u kontaktu. Franka i Vedran međusobno se prate i putem društvenih mreža gdje si ispod fotografija nerijetko ostavljaju simpatične komentare.

Tako je bilo i ovoga puta kada je Franka na Instagramu objavila fotografiju na kojoj odjevena u bež kombinezon pozira s ekipom Narodnog radija. 'Ekipa za deset', napisala je Franka pored fotografije, a iako je dobila mnoge komplimente, njezin se modni odabir nije svidio njezinom suprugu Vedranu.

'Vrati kombinezon automehaničaru', našalio se Vedran i pobrao brojne simpatije Frankinih obožavatelja.

Podsjetimo, iako su se prije četiri mjeseca zavjetovali na vječnu ljubav, mladi supružnici zbog raznih obveza trenutačno žive na dvije adrese - zagrebačkoj i onoj moskovskoj. Naime, Franka se nakon dulje stanke ponovno posvetila glazbi, a usto još studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Simpatična Franka nekoliko je puta naglasila da je upravo Vedran zaslužan za njezin povratak na glazbenu scenu.