Story radio
Početna Celebrity 3149 prikaza 14. rujna 2018.

Velika ispovijest Irine Abramović o razvodu i djeci

Profimedia.

Nakon 11 godina odlučila je progovoriti

Irina Abramovič, bivša supruga ruskog oligarha Romana Abramoviča, dala je svoj prvi intervju 11 godina nakon razvoda u kojem je istaknula da su joj najveći ponos njena djeca. 

U svojoj je ispovijesti za rusko izdanje Tatlera ispričala kako joj vjera više od ičega pomaže u životu, a zahvaljujući alimentaciji koju dobiva od Romana i dalje živi životom bogataša, iako je odrasla u siromašnoj obitelji. Par se i danas navodno odlično slaže, pogotovo kada je riječ o odgoju njihove djece, ali Irina i dalje strogo čuva svoju privatnost kada je u pitanju njen ljubavni život.

'Možda me i ne možete vidjeti na društvenim događanjima, no ako se potrudite, srest ćete me u crkvi, na izložbi, u muzeju ili kazalištu. Vrata mog doma uvijek su otvorena za prijatelje i često organiziram zabave kod kuće. Okružena sam ljudima koji su mi i duhovno bliski i s kojima mogu dijeliti sve sitnice iz svog života. Mnogi od njih dobro su poznati javnosti, no cijenimo privatnost' ispričala je. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Par se upoznao na letu Aeroflota, na kojem je Irina radila kao stjuardesa, a za Abramoviča se udala 1991.godine. U 16 godina braka dobili su petero djece, od kojih je 26-godišnja Anna magistra filozofije na Sveučilištu Columbia, 25-godišnji Arkadij uspješan je biznismen, 21-godišnja Sofia vrsna je jahačica i završila je Royal Holloway University u Londonu, 17-godišnja Arina želi studirati zoologiju u Australiji, dok je 16-godišnji Ilja još uvijek u srednjoj školi u Londonu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Trudimo se naučiti djecu da budu ljubazna, puna suosjećanja, ali i da steknu radne navike' ispričala je Irina o zajedničkom odgoju. Par se razveo 2007. godine, a detalji njihove brakorazvodne parnice nikada nisu procurili u javnost, isto kao što od bivših supružnika nikada niste mogli čuti ružnu riječ u javnosti. 

Danas, nakon što su se napokon smirile strasti oko razvoda, Irina je fokusirana na sve što ju čini sretnom: 'Bavim se razgovorima s bogom, djecom, bliskim prijateljima. Zanima me sve vezano uz kulturu i skupljam ikone iz Bizanta i Rusije.'

 

Komentari