Domaća pjevačica Pamela Ramljak, osim što razveseljava svoje obožavatelje na pozornici, svaki slobodan trenutak koristi da ga dijeli sa svojim najbližima, sinom Antunom i suprugom Mladenom Salajsterom. Tako je posljednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu raznježila mnoge obožavatelje. Naime, nakon devet godina zajedništva i pet godina braka, pjevačica i njen suprug, odlučili su se za veliki korak u svom zajedničkom životu.

'Nakon devet godina zajedništva i pet godina braka smo odlučili da ćemo početi slaviti Valentinovo. Uvijek smo ga obilježavali nekom sitnicom... Ali u današnje vrijeme nekako romantika odumre', napisala je kroz smijeh. 'Ako si romantičan si papak ili gledaš previše filmova... A život leti dok si okupiran svim i svačim osim svojim partnerom, mužem... Zato žene, zagrlimo i poljubimo svoje dečke i budimo besramno romantične. Sretno Valentinovo', dodala je zaljubljeno.

Kroz svoj zajednički život, ovaj par je doživio uspone i padove, brige i veselje, ali i razne situacije kojima se danas od srca nasmiju. Jedna od takvih bio je i njihov prvi spoj, a Pamela će ga zauvijek pamtiti jer, kako kaže, Mladena nije štedjela pitanja od samog početka, prisjetila se nedavno za Story.hr.

'Sjećam se da sam ga dočekala sva 'sto na sat'. Bili smo u jednom kafiću na Jarunu gdje smo na kraju sjedili puna četiri sata i pričali o svemu i svačemu', ispričala je. U siječnju 2017 godine dobili su sina Antuna koji im je uljepšao život svojim dolaskom na svijet.