Voditeljica i producentica, 39-godišnja Antonija Blaće, na svom se Instagram profilu pohvalila velikom promjenom koja nikoga od njezinih obožavatelja nije ostavila ravnodušnim. Naime, na videu koji je objavila, Antonija izgleda neprepoznatljivo, a takvu promjenu, ako je suditi prema oduševljenim komentarima, nitko od njezinih pratitelja nije očekivao. 

'Sneak peak', napisala je u Antonija ispod snimke nastale tijekom jednog snimanja, a na kojoj joj frizer još sređuje frizuru. Voditeljica koja je dosad imala dužu kosu s isto tako dužim šiškama, sad ju je skratila do iznad ramena te nosi bob frizuru.

Oduševljeni obožavatelji zasuli su ju komplimentima, među kojima se našao i onaj voditeljice Marijane Batinić koja je dugogodišnjoj prijateljici također pohvalila novu frizuru. 'Top top top friz', napisala je Marijana Batinić kojoj se očito jako svidjela nova, kraća frizura Antonije Blaće. Među komplimentima bio je i onaj Nataše Janjić koja je Antoniji također poručila kako joj se sviđa nova frizura. 'Top si maco', napisala je ona.