Četiri godine su prošle otkako su kazališni i televizijski glumac Amar Bukvić i njegova supruga, marketinška stručnjakinja Alma Vukičević Bukvić jedno drugome izrekli sudbonosno 'da' i tako uplovili u bračne vode. Da ljubav ovog para i dalje cvate, potvrdio je Amar kad je povodom obljetnice braka objavio fotografiju na svom Instagram profilu i time se prisjetio značajnog dana u njihovim životima. Nazvali smo ga i saznali što se promijenilo u njegovom životu otkako su stupili u brak. 

'Prošle su četiri godine, a ja imam osjećaj kao da je deset. U početku smo često putovali, bili smo sami nas dvoje, a onda se sve promijenilo rođenjem sina Amana kojem smo se trebali posvetiti. Sada smo evo, dobili i kćer Amal tako da mogu reći da smo uistinu sretni i uživamo. Sve je jako pozitivno.', ispričao je Amar. 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic) on



Ispod fotografije koja Amara i njegovu suprugu prikazuje u zagrljaju dok na dan svog vjenčanja zajedno poziraju ispred fotoaparata, glumac je napisao jednostavno 'Volim te' i tako svojoj boljoj polovici poslao univerzalnu poruku, a nama je odao kako planiraju proslaviti svoj dan.

'Ovo mi je zbilja poseban dan u životu i pošto smo nedavno dobili drugo dijete, godišnjicu planiramo proslaviti sami, odnosno nas četvero.', rekao je Amar.  

Par se 2014. godine vjenčao u Zagrebu nakon četiri godine hodanja, a u međuvremenu su dobili dvoje djece. Sin Aman u ožujku je navršio tri godine, a prije nešto više od mjesec dana, supruga Alma na svijet je donijela i njihovo drugo dijete, kćer kojoj su odlučili nadjenuti ime Amal.