Story radio
Početna Celebrity 10283 prikaza 21. srpnja 2019.

Velika sreća u obitelji hrvatskog reprezentativca

Instagram.

Ne skida osmijeh s lica

Jedan od naših srebrnih reprezentativaca, Josip Pivarić, na društvenim mrežama podijelio je veliku sreću koja vlada u njegovoj obitelji. Naime, njegov sinčić Matej navršio je četiri godine. 'Srećo moja, sretan ti četvrti rođendan', napisao je simpatični 30-godišnjak, objavivši fotografiju na kojoj obojica, u formalnoj odjevnoj kombinaciji, imaju veliki osmijeh na licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Prije pet dana, kada se cijela Hrvatska prisjećala najponosnijeg dana prošlog ljeta, Josip je objavio niz fotografija uz opis: 'Dan koji je bio nestvaran, neopisiv i nezaboravan. Hvala cijeloj Hrvatskoj na tome'. Ovaj 30-godišnjak već je nekoliko puta istaknuo kako su njegovi najvjerniji navijači upravo njegova djeca, četverogodišnji Matej i petogodišnja Lorena, te supruga Božica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Podsjetimo, par se upoznao kada je reprezentativcu bilo 19, a Božici 17 godina na jednom tulumu, a nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka. Božica, koja je inače diplomirani odgajatelj, ne voli se previše medijski eksponirati, pa par živi sretan život u malom mjestu pored Zagreba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Pivarić (@josip_pivaric19)

Komentari