Lepa Brena, 58-godišnja srpska pjevačicai njen muž, proslavljeni tenisač, 55-godišnji Slobodan Boba Živojinović, ponovno prodaju kuću. Naime, ovaj put radi se o prodaji nekretnine u Americi, točnije Miamiju. U spomenutoj kući živjeli su njihovi sinovi, 33-godišnji Filip i 27-godišnji Stefan tijekom studiranja. No, s obzirom da su se nedavno vratili u Srbiju, Lepa Brena počela je razmišljati o prodaji te kuće. 

Velike promjene u obitelji Lepe Brene
Instagram 

Kako tvrdi izvor kojeg navodi portal Glossy, obitelj u Miami odlazi samo ljeti, pa održavanje velike kuće nije isplativo. Imati kuću u tako atraktivnom gradu znači plaćati visok porez, ali i konstantno ju renovirati, zbog učestalih uragana koji pogađaju spomenuto područje. Unatoč svemu, kako izvor navodi, Boba se protivi prodaji kuće, jer u Miamiju ima prijatelje koje rado posjećuje.

Velike promjene u obitelji Lepe Brene
Instagram 

Podsjetimo, obitelj Živojinović nedavno je odlučila prodati svoju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi za čak dva milijuna eura. Razlog prodaje te kuće je to što su im se djeca osamostalila, pa je cijela kuća ostala samo za Lepu Brenu i Bobu, koji su u braku od 1991. godine. 'Mi smo i kupili veliku kuću kako bismo bili s djecom, ali sada je to priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj život, što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti s roditeljima poslije dvadesetdruge-treće godine. Ali sam se isto tako, kao majka, jedan dan jako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, ova je kuća prazna ako nema djece u njoj', nedavno je priznala za Kurir. 

Velike promjene u obitelji Lepe Brene
Instagram screenshot 


.