25-godišnja pjevačica Miley Cyrus i njezin 27-godišnji dečko Liam Hemsworth upoznali su se 2009. godine dok su oboje bili tinejdžeri, a nakon mnogih zajedničkih uspona i padova, danas uživaju u zajedničkoj sreći. Sada je izvor blizak paru otkrio kako Liam i Miley iduće godine planiraju postati roditelji.

Pjevačica je, naime, nedavno izjavila kako se odrekla alkohola i marihuane, a razlog je navodno upravo taj što želi svoje tijelo pripremiti za trudnoću. Božić su proveli u društvu prijatelja i njihova malenog sina, te su se navodno dogovorili kako će i sami poraditi na tome da postanu roditelji.
'Miley je rekla Liamu kako je spremna trudnoću pretvoriti u glavni životni prioritet', rekao je izvor. Isto tako, Liam se navodno odmah ponudio da će on biti taj koji će biti kod kuće s djetetom. Podsjetimo, par je dvaput prekidao 2010. godine, zatim su se 2012. godine zaručili, a 2013. raskinuli zaruke, da bi se 2016. godine ponovno zaručili. Tijekom razdoblja kada su bili odvojeni, oboje su imali veze s drugim ljudima, no njihova je ljubav na kraju ipak pobijedila. Autor: T.O. Fotografije: Instagram (Screen shot), Getty