Za 43-godišnju kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu, Eciju Ojdanić danas je zaista poseban dan. Naime, njezina najstarija kći Cvita napunila je 13 godina i službeno postala tinejdžerica. Tim je povodom ponosna mama Ecija na Instagramu objavila niz fotografija koje prikazuju kako se Cvita mijenjala kroz godine, a uz njih je dodala i prigodnu, dirljivu čestitku.

'Do sinoć djevojčica, a jutros tinejdžerica! Pa kako? Ljubavi mamina, sretan ti trinaesti. Samo budi takva kakva jesi!!! Pametnica moja, stihoklepac duhoviti, vesela, nježna, tankoćutna.... i mama te moli da nadolazeće godine ostanu iste ovako lake i protočne.... Ma, što se ja zavaravam, znam da ću vrlo brzo plakati za danima kad si bila priljepljena za mene i nisi se dala iz mog naručja , mazeći me za uho!', napisala je emotivna Ecija.

Za svoju je objavu dobila mnoge komplimente, a čestitkama su se u komentarima pridružile i brojne poznate osobe, pa su tako Cviti sve najbolje poželjele i Jelena Veljača te Nevena Rendeli Vejzović koje su zaključile kako je Ecijina tinejdžerica zaista prekrasna djevojčica.