Story radio
Početna Celebrity 3518 prikaza 12. svibnja 2019.

Veliki dan u obitelji Iris Androšević Pinjuh

instagram screenshot.

Ne skriva sreću i ponos

Bivša manekenka i poduzetnice Iris Androšević, ne krije koliko je vezana uz svoju veliku obitelj i koliko sreće i ljubavi joj donose u život, a današnji će dan posebno dugo pamtiti. Naime, njezin sin Andrija primio je sakrament prve svete pričesti, a Iris se na Instagramu pohvalila obiteljskim fotografijama iz jedne zagrebačke crkve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS ANDROŠEVIĆ 💍 PINJUH (@damska2) on

'Andrija moj, rasti u sreći uz Božji blagoslov, koračaj kroz život siguran da postići možeš sve ono što poželiš. Sretna ti Prva Sveta Pričest', napisala je ponosna mama. Uz Andriju, Iris ima i sinove Lovru te Jakova Frana, a sve troje mališana dobila je za vrijeme braka sa suprugom Marijem Pinjuhom kojem je sudbonosno 'da' izrekla 2010. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS ANDROŠEVIĆ 💍 PINJUH (@damska2) on

Osim svečane obiteljske idile, bivša manekenka pokazala je i svoju liniju pozirajući u sivoj haljini. Iris i nakon troje djece ima vitku figuru, poput one u danima aktivnog bavljenja manekenstvom, a za Story.hr nedavno je otkrila kako je do nje došla. 'Klinci su mi doveli liniju u red zato što stalno 'haračim' za njima, a i suprug mi je svakodnevno u nekim sportskim aktivnostima pa me on malo trenira kroz razne vježbe', priznala je 42-godišnjakinja.

Komentari