'Moj si svemir, moja radost, moja luka, duša i nemir. Mom si životu punoću podario i svakom sljedećem danu ljubavlju me nagradio. Lovro moj, prvi među vitezovima moga puta, volim te beskrajno i kad sam ljuta. Sretan ti 11. rođendan, sine moj. Ljubav je luda, neodoljiva i sjetna... ljubav dodiruje svaku česticu moga bića', napisala je iz srca Iris Androšević čestitku za rođendan svom sinu Lovri i oduševila svoje pratitelje koji su se pridružili s čestitkama i lijepim željama. Bivša manekenka i poduzetnica svoju je veliku vijest podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, a s nama je popričala kako je proslava izgledala.

Objavu dijeli IRIS ANDROŠEVIĆ 💍 PINJUH (@damska2)

Nazvali smo Iris kako bi saznali kako je Lovro proslavio rođendan. 'Ovo je već druga godina kako je želio slaviti rođendan na klizalištu na Šalati. To je inače njegovo omiljeno mjesto za zimski boravak. Također je veliki ljubitelj zimskih sportova, posebno klizanja, kao i njegovo cijelo društvo tako da je bez upita odluka pala na klizalište na Šalati' ispričala je za Story.hr ova ponosna majka.

'Za rođendan sam mu poželjela ono što mu i uvijek želim, a to je da ga prati sreća i zdravlje. Da izraste u sretnog i zadovoljnog čovjeka punog samopouzdanja' razdragano je rekla Iris. 

Manekenka ima troje djece sa suprugom Marijom Pinjuhom, Lovru, Andriju i Jakova Frana, a vječna debata o tome kome djeca više liče na društvenim mrežama je otišla u njezinu korist, stoga smo je pitali što misli, kome je Lovro sličniji. 'Mislim da Lovro ima lijepi miks mojih i suprugovih osobina, ali da fizički više sliči na oca' zaključila je. 

Osim proslave Božića i Lovrinog rođendana, obitelj Pinjuh će zajedno dočekati i Novu godinu. 'Svi zajedno ćemo proslaviti Novu godinu, ali mi odrasli ćemo je slaviti dan ranije. Ne bi željela djeci oduzeti čari dočeka stoga ćemo zajedno ispratiti Staru i dočekati Novu' objasnila je.