Naš proslavljeni violončelist Luka Šulić, otkako je postao otac, svu svoju pažnju usmjerio je na svoju obitelj - suprugu Tamaru i sinčića Vala. Koliko mu obiteljski život godi, često pokazuje objavama na društvenim mrežama gdje svoje brojne obožavatelje uveseljava fotografijama svoje obiteljske idile. Ipak, Luka u svojoj ulozi supruga i oca nije zaboravio na male gušte, pa se tako svojom posljednjom objavom na Instagramu pohvalio kako se za svoj 31. rođendan počastio posebnim obrokom. Naime, Luka je objavio fotografiju carpaccia od tune, kavijara, salate i toast kruha u koji su bile zapiknute rođendanske svjećice.

Od njegovih brojnih obožavatelja, Luki su rođendanske čestitke počele pristizati još prije dva dana nakon što je na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju sebe kako uživa opuštajući se na plaži. Luki i njegovoj Tamari ovo je bilo prvo ljeto sa sinčićem Valom, a proveli su ga odmarajući se na Jadranu.

'Brak i obitelj donijeli su mi smirenje. Čini mi se da nikad nisam bio kreativniji, supruga i sin Val moja su inspiracija. Očinstvo je čudesno i privilegij je prisustvovati takvom čudu. Bio sam i na porođaju, takve intenzivne emocije ne možeš ni u čemu drugome doživjeti', ispričao je nedavno violončelist.

Inače, Luka je rođen u Mariboru, njegova je majka iz Izole, a otac iz Dubrovnika. Obiteljsko gnijezdo svio je ipak u rodnom gradu, gdje je 2015. godine i upoznao godinu dana mlađu brinetu koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki.