'Sretan rođendan našoj predivnoj majci, ženi i fantastičnoj osobi, tvoji V i L'- napisao je violončelist Luka Šulić na svom Instagram profilu dirljivu posvetu supruzi Tamari povodom njezinog rođendan. Simpatični glazbenik objavio je fotografiju na kojoj se nalazi njegova supruga te on i njihov sin Val, a čestitke i lijepe želje ubrzo su uputili i njihovi prijatelji i fanovi.

Luka često objavljuje fotografije privatnih trenutaka, a sudeći po njima, obitelj uživa u svakom trenutku. Zaljubljeni par ne skida osmijeh s lica, a njihov sinčić prati ih gdje god oni krenuli.

Podsjetimo, Luka je 7. srpnja uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Tamarom Zagoranski koju je upoznao u rodnom Mariboru i koja ga je, kako kaže, privukla ljepotom, jednostavnošću i smirenošću. Prvi put zajedno su viđeni u listopadu 2015. na koncertu Massima Savića u jednom mariborskom klubu kad se počelo šuškati da su skupa. Iako u početku Šulić nije govorio o odnosu sa zgodnom Slovenkom, koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki, po njegovim statusima na Instagramu svima je odmah bilo jasno da je Tamara ‘ona prava’.

Par se vjenčao 7. srpnja prošle godine na intimnoj ceremoniji u Sloveniji, a prvo dijete dobili su u studenom prošle godine.