Jelena Veljača, 38-godišnja domaća producentica i scenaristica, na svom je Instagram profilu podijelila tužne vijesti. Izgubila je jednog od najboljih prijatelja, a u pitanju je pas Argo. Svi znamo da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a glumica je vijest prenijela posebno dirljivom porukom. 

'Bio je to ovakav dan. Pozdravili smo se s jednim od obiteljskih pasa, Argom, 16-godišnjim šnaucerom, našim prvim. Cijela obitelj se skupila da se pozdravimo. Obitelj smo koja voli sve i sada su nam ostala četiri, ali osjećaj je kao da smo izgubili dio identiteta. Kraj jedne ere, takav dan, uz Lenu koja ispituje zašto veterinar nije mogao pomoći. Ponekad pomoći nema, ali uvijek postoje sjećanja i nada. Okrenula sam se i vidjela svoju malenu djevojčicu i njeno lice obasjano suncem i znala sam - uvijek ima nade, jer tako život funkcionira. Zbogom draga dušo, voljet ćemo tvoj duh zauvijek. Pozdrav svemu novome, dobrodošlo je. Čak i više - potrebno je kao sunce'. 

Podsjetimo, Jelena je vlasnica dvaju pasa, Lile i Kali, i često dijeli fotografije s njima. Da psiće voli i njena kćer, trogodišnja Lena, nikome ne može promaknuti. Tako je jednom lakirala i nokte, a drugom prilikom im je obula čarape da im ne bude hladno.