Story radio
Početna Celebrity 3346 prikaza 21. veljače 2019.

Eva Longoria nikad mršavija

Profimedia.

Glumica se pohvalila

Američka glumica Eva Longoria konačno je uspjela riješiti problem koji ju je mučio posljednjih nekoliko mjeseci. Naime, 43-godišnjakinja je prije sedam mjeseci na svijet donijela sinčića Santiaga i iako ju je maleni učinio neizmjerno sretnom, glumica je u trudnoći uspjela dobiti dvadesetak kilograma viška zbog kojih je na meti kritičara bila posljednjih nekoliko mjeseci. Sada se lijepa glumica odlučila pohvaliti novom linijom te time stati na kraj 'zlim jezicima' koji su ju kritizirali zbog debljine. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Eva je na svom Instagram profilu podijelila video u kojemu izgleda vidno mršavije, a komplimenata oduševljenih obožavatelja nije nedostajalo. 'Izgledaš sjajno', 'Gabrielle Solis se vratila', 'Kakva ljepotica', samo su neke od pohvala upućenih bivšoj 'Kućanici'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Podsjećamo, nedavno se i sama Eva pohvalila na svom Instagram profilu fotografijom iz teretane dajući naslutiti kako je ozbiljno shvatila borbu s viškom nakupljenih kilograma iz trudnoće. Inače, Eva je bila udana za glumca Tylera Christophera od 2002. do 2004. godine, a odmah nakon rastave se našla u naručju košarkaša Tony Parkera, s kojim je bila sve do 2007. godine.  Na kraju je sreću pronašla u zagrljaju poduzetnika Jose Antonia Bastona te je objavila službene zaruke prije tri godine. Par se oženio godinu dana kasnije, a nedugo zatim su postali i roditelji malenog Santiaga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

 

 

Komentari