Jedan od najpoznatijih boybandova devedesetih, Westlife, ponovno je oduševio mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta. Naime, objavili su video za pjesmu 'Hello My Love', koju su napisali i producirali Ed Sheeran i Steve Mac, čime su najavili svoj veliki povratak na scenu nakon punih osam godina.

Nick Byrne, Kian Egan, Mark Feehily i Shane Filan, članovi grupe, objavili su danas video za spomenutu pjesmu koji je sniman u Los Angelesu, a čini se kako je grupa nastavila u svom istom, prepoznatljivom imidžu, izgledajući zamišljeno, snimajući na vrućem zraku u pustinji i ispod šarenog balona. Također su potvrdili kako se peti član, Brian McFadden, neće pridružiti bendu, a napustio ga je još prije 15 godina.

'Ed je danas jedna od najvećih zvijezda u svijetu, ali kada sam ga tek upoznao bio je dečko koji je imao gaže u barovima i nije bio toliko poznat. Također je bio veliki obožavatelj grupe Westlife te je naučio svirati gitaru na nekim našim pjesmama', ispričao je za Metro Feehily.

Bend će sljedeće godine krenuti i na novu turneju pod nazivom 'Twenty Tour', a ovo im je najbrže prodana turneja jer je u samo 48 sati prodano preko 400 000 karata. Bend je posljednji put zajedno nastupao u Dublinu 2012. godine, stoga ne čudi što u mnogobrojni obožavatelji pohrlili kupiti karte za koncerte.

Inače, jedan su od najprodavanijih boybandova svih vremena te su jedini bend čiji su svih prvih sedam sniglova završili na prvim mjestima UK ljestvica. Neke od pjesama s kojima su žarili i palili top ljestvicama su 'Mandy', 'Uptown Girl', 'You Raise Me Up'

'Snovi se ostvaraju', Toliko sam sretna što nisam ovo sanja, dečki su opet skupa', 'Uzbuđena što ću opet čuti njihove glasove, toliko su divni i uvijek će biti', samo su neki od oduševljenih komentara.