Story radio
Početna Celebrity 8358 prikaza 12. siječnja 2019.

Veliko slavlje u domu Ane Gruice

Pohvalila se na društvenim mrežama

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom uživa u bračnom životu. Sretni par putuje, odlazi na romantične večere, uživaju u obiteljskim ručkovima, a trenutno se nalaze u Dubaiju. Naime, Ana je objavila na svom Instagram profilu jednu posebnu fotografiju. 'Sretan rođendan mom mužu', napisala je dok zaljubljeni par pozira u romantičnom okruženju i nazdravlja svojoj ljubavi. Brojni pratitelji su se pridružili čestitkama te im zaželjeli i dobar provod na odmoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Lijepa glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu ove godine na Šolti na intimnoj ceremoniji u prirodi, uz miris borova i mora. Ana i Boran svoju su ljubav okrunili brakom daleko od pogleda znatiželjnika, okruženi samo bliskim ljudima.

'Vjenčali smo se u dvorcu Martinis Marchi u krugu najuže obitelji jer smo htjeli da bude intimno i samo za nas, i za dlaku smo uspjeli. Nadam se da je onaj tko nas je snimio, kažu neki čitatelj, zaradio barem sto kuna jer bi inače bilo besmisleno. Odlučili smo se za malu ceremoniju jer planiramo sljedeće ljeto obnoviti zavjete, ako se sve poklopi, pred Bogom i svim prijateljima te rodbinom', rekla je svojedobno Ana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Komentari