Victoria i David Beckham ponosni su roditelji sinova Brooklyna ,Romea, Cruza te kćerkice Harper, a danas su s obožavateljima podijelili presretnu vijest. Bivša spajsica i nogometaš ponosno su na svojim Instagram profilima otkrili radosnu vijest zbog koje čestitke ne prestaju stizati cijeli dan.

'Prije 20 godina, na današnji dan, ovaj je mali čovjek ušao u naše živote. Ne možemo biti ponosniji na čovjeka u kojega je izrastao i strast koju ima za sve što radi. Volimo te Bust', napisao je 43-godišnji David ispod fotografije na kojoj pozira s najstarijim sinom, Brooklynom, koji je danas proslavio 20. rođendan. 

Ponosna mama Victoria, također je čestitala rođendan svom najstarijem sinu. 'Sretan rođendan Brooklyn. Ne mogu vjerovati da ti je već 20 godina. Ponosni smo i volimo te više već što možeš zamisliti', stoji u dirljivoj objavi 44-godišnjakinje. 

Čestitke najstarijem nasljedniku Beckhamovih pristižu cijeli dan, a obožavatelje su najviše oduševile fotografije Brooklyna iz mlađih dana koje su ponosi roditelji objavili na Instagramu. 

Podsjećamo, Victoria i David ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom, a najviše pažnje pridaju upravo trojici sinova te sedmogodišnjoj kćerkici.