Story radio
Početna Celebrity 5731 prikaza 04. ožujka 2019.

Veliko slavlje u obitelji Beckham

Profimedia.

Nisu mogli sakriti sretnu vijest

Victoria i David Beckham ponosni su roditelji sinova Brooklyna ,Romea, Cruza te kćerkice Harper, a danas su s obožavateljima podijelili presretnu vijest. Bivša spajsica i nogometaš ponosno su na svojim Instagram profilima otkrili radosnu vijest zbog koje čestitke ne prestaju stizati cijeli dan.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Prije 20 godina, na današnji dan, ovaj je mali čovjek ušao u naše živote. Ne možemo biti ponosniji na čovjeka u kojega je izrastao i strast koju ima za sve što radi. Volimo te Bust', napisao je 43-godišnji David ispod fotografije na kojoj pozira s najstarijim sinom, Brooklynom, koji je danas proslavio 20. rođendan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Ponosna mama Victoria, također je čestitala rođendan svom najstarijem sinu. 'Sretan rođendan Brooklyn. Ne mogu vjerovati da ti je već 20 godina. Ponosni smo i volimo te više već što možeš zamisliti', stoji u dirljivoj objavi 44-godišnjakinje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Čestitke najstarijem nasljedniku Beckhamovih pristižu cijeli dan, a obožavatelje su najviše oduševile fotografije Brooklyna iz mlađih dana koje su ponosi roditelji objavili na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Podsjećamo, Victoria i David ove će godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom, a najviše pažnje pridaju upravo trojici sinova te sedmogodišnjoj kćerkici. 

 

Komentari