Simpatična glumica Marijana Mikulić početkom listopada na svijet je donijela svojeg trećeg sinčića, pa su Ivan i Andrija dobili bracu po imenu Jakov. Kako se pohvalila na društvenim mrežama, ovaj vikend u njihovoj je obitelji rezerviran za slavlje jer je maleni Jakov u subotu primio svoj prvi sakrament, onaj krštenja.

Tim je povodom na Instagramu objavila fotografiju svečane torte u koju je napisala simpatičan opis. 'Jučer smo krstili Jakova.
Nismo se stigli fotkati mobitelima jer smo se pokušavali izboriti da fotograf uspije fotkati cijelu našu bagru, bez kreveljenja, plača, guranja, podignute mamine haljine, i da smo uopće svi na fotki... Tako da je zasad, dok se fotograf ne javi, ovo jedina fotka koju imamo. Sretno Jaki, nije ti lako u ovoj maloj ludoj femili, ali mi te jako volimo! Nadamo se da ćeš i ti nas, unatoč tome što smo malo šu šu', napisala je Marijana i pokupila simpatije obožavatelja.

Simpatična glumica imala je težak početak trudnoće, no ubrzo joj je postalo puno lakše te je do kraja u potpunosti živala u drugom stanju. Marijana je za Story.hr nedavno otkrila i kako su se odlučili za ime Jakov: 'Moja davna želja bila je sina nazvati Jakov jer to ime za mene i Josipa ima posebno značenje. Andriju smo nazvali po Josipovom ocu, pa sada se super poklopilo. Samo ako nas nisu zeznuli na pregledu, pa rodim curicu', kazala je simpatična Marijana. 'Ivan u razredu ima prijatelja Jakova pa je on zadovoljan izborom imena, a Andrija želi seku, tako da mu ovo nije toliko važno', rekla nam je tada kroz smijeh. 

Odala nam je i kako ne bi imala ništa protiv da ona i suprug Josip imaju još djece. 'Zašto ne, bitno da su djeca zdrava. Na kraju krajeva, oni su jedino važno i jedino trajno što čovjek ima u životu', zaključila je glumica.