Nakon što se sretno udala, Ana Gruica Uglešić uživala je neko vrijeme ploveći Jadranom, a zatim se na medeni mjesec uputila u Italiju gdje je uživala sa svojim dragim Boranom. 

Povratak s odmora za njih je značio još jedno veliko slavlje jer je Ana postala tetka. Time se pohvalila na društvenim mrežama gdje je pokazala kakav poklon je njen maleni nećak Duje dobio od nje i tetka Borana. Riječ je o boci pjenušca na koji je Ana napisala poruku : 'Od tete Ane i tetka Borana za nećaka Duju! Rođen 9.rujna 2018 – otvoriti 8. rujna 2036.godine'. U opis fotografije glumica je podijelila koliko je ponosna i sretna zbog novog člana obitelji. 'Ponosna tetka javlja svima da je naša obitelj bogatija za jednog malog Duju! Teži 3970 grama i dug je 54 centimetra. A sada fešta!'


Ana inače ima trogodišnjeg sina Marata Ivana iz odnosa s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem, s kojim se i dalje dobro slaže. ' Shale i ja smo u više nego korektnim odnosima, mogu čak reći da smo prijatelji. Boran i Shale izvrsno se slažu. U nas to izgleda jako civilizirano, iako se za mene to možda i ne bi reklo. Moram pohvaliti svoje roditelje Silvanu i Špiru, Shaline roditelje, baku Vlastu i deda Miju, te Boranove roditelje, Tanju i Bebu, koji su, iako ljudi starog kova, lijepo i zdravo prihvatili situaciju, iako im sigurno nije uvijek bila najjasnija, a time su pokazali da ne stavljaju sebe na prvo mjesto nego djecu i unučad te njihovu sreću. Maratu su tako omogućili lijepo djetinjstvo' izjavila je Ana nedavno za Story.