Luka Šulić i njegova obitelj obilježili su poseban dan. Naime, 31-godišnji glazbenik ponosni je otac sinčića Vala Šulića, koji je prije dva dana navršio godinu dana. Prvu godinu života vesela obitelj Šulić prikladno je proslavila, a Luka se na Instagramu pohvalio ovim važnim trenutkom u njihovim životima.

Član grupe 2Cellos to je učinio tako što je na Instagram Storyju podijelio fotografiju rođendanske torte na kojoj stoji svijećica u obliku broja jedan na kojoj je sitnim pisanim slovima napisano ime njegovog slatkog sinčića. Torta je napravljena u sivo-bijeloj boji, a upotpunjena je jestivom figuricom slonića koja je sigurno razveselila njegovog mezimca. U pozadini se vide crveni baloni koji vise sa stropa po čemu je lako zaključiti kako su u društvu bliskih osoba proslavili ovaj dan i počastili se ukusnom tortom.

Luka je malenog Vala dobio sa suprugom Tamarom Zagoranski s kojom je u sretnom braku od 2017. godine, a koja je 1. listopada također proslavila rođendan povodom čega joj je Luka javno uputio dirljive riječi na Facebook stranici. 'Sretan rođendan našoj prekrasnoj majci, voljenoj supruzi i fantastičnom ljudskom biću. Vole te tvoji V & L', napisao je u opisu zajedničke fotografije.