Da postoji ljestvica najatraktivnijih, vrućih spotova na domaćoj sceni, Žanamari Perčić sigurno bi bila pri samom vrhu.

Osim po atraktivnom odijevanju i odličnoj figuri, pjevačica je poznata i po eksperimentiranju s glazbenim žanrovima, tako da ni ovaj put, s novom pjesmom 'Uragan'  koju je napravila u suradnji s Arien-om nije razočarala miksajući trap, r'n'b, pop, EDM i rock. Zašto baš naziv pjesme 'Uragan' nije sigurna ni sama: ' Ne znam, ovaj Arienov beat mi je nekako atmosferičan i zafurao me na nešto snažno. A nema mnogo toga snažnijeg od uragana. On razara, isto kao i neuzvraćene emocije koje proživljavam kroz ovu pjesmu.'

Da joj je ova pjesma jedna od onih u kojima osjeća univerzalnu kemiju i energiju Žanamari nije skrivala, već je dala naslutiti da se i kod nje događa nešto zbog čega je presretna. 'Sigurna sam da će svi osjetiti ovaj val energije koji nudi pjesma i da će pokrenuti nešto i u vašim životima. Kod mene privatno je isto pokrenuo nešto jako lijepo i pozitivno, ali bez brige, drugo dijete nije na vidiku' nasmijala se zagonetno pjevačica koja voli proslaviti svaku novu pjesmu.

U crnom  outfitu s remenima u spotu nove pjesme koji pokazuje njeno isklesano tijelo pjevačica ostavlja bez daha, a nama je otkrila je kako je komentari drugih na njena sexy izdanja nimalo ne diraju. 'Ne idem za tim što će 'dobro proći' nego jednostavno bivam ono što jesam. Takva sam i dok hodam po gradu, moji pokreti, izrazi lica, riječi... sve je to dio mene i to se uvijek reflektira na moje spotove. Nekima sam too much, i dok sam bila mlađa čak sam pokušavala zatomiti sebe na neki način, kamuflirati se, zaštititi se... al sad sam dovoljno zrela da znam da u životu moraš biti svoj i da jedino tako možeš osvojiti svijet i biti snažan. Mnogima će ta snaga smetati i izazivati ljubomoru i mržnju, ali zbog takvih samo dobijem dodatnu motivaciju da budem kako oni vole reći ‘Too much’. Ok ja sam Too much, get over it' rekla je Žanamari.

Iako je njen suprug Maky osoba s kojom najviše surađuje kada su u pitanju nove pjesme i spotovi, ovaj put ipak je glavnu riječ vodio Arien koji je producirao beat. ' Maky je ovaj put upleo prste samo u gitarskom solu i divno je ispao. Čak sam i spot zamislila sama. Maky je ovaj put bio suzdržan i slušao Ariena i mene, i u toj ulozi se snašao dobro' ispričala je, a na naše pitanje je li bolji suprug, otac ili suradnik, kroz smijeh je odgovorila kako se Maky trudi biti u svemu top i da je veliki perfekcionist, pa ga to ponekad dovede do stanja ludila. 'I sama mu kažem da odmori malo mozak' kaže Žanamari.