Bivši nogometaš David Beckham danas slavi 44. godinu života i u kući njegove obitelji čestitke, veselje i zabava ne prestaju od ranog jutra. Beckhamovi su i inače poznati po tome koliko uživaju u rođendanskim iznenađenjima i dragim poklonima. Tako je Davidova mezimica, sedmogodišnja kćerkica Harper iznenadila tatu već pri doručku s tanjurom njegovog omiljenog jela i darovima koje je sama slatko umotala.   

Njegova godinu dana starija supruga Victoria Beckham na svom Instagram profilu objavila je zajedničku fotografiju njihovih ruku na kojima se vide vjenčani prsteni i napisala mu dirljivu posvetu: 'Sretan rođendan. Ti si naše sve. Volimo te i ljubimo'.

Njegov srednji sin, 14-godišnji Cruz Beckham čestitao je ocu fotografijom na svom Instagramu i jednostavno mu napisao 'Sretan rođendan'.   

Njegov 16-godišnji sin Romeo isto tako je na svom Instagramu poželio tati fantastičan dan i mnogo ljubavi, uz fotografiju na kojoj se vide David na roštilju sa svojom djecom. Jedini koji mu još nije čestitao na društvenim mrežama je Davidov najstariji sin, 20-godišnji Brooklyn.