Prije točno dvije godine, u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima vjenčali su se Izabel Kovačić (Andrijanić), 24-godišnja poduzetnica i Mateo Kovačić, 25-godišnji nogometaš Chelsea F.C, nakon sedam godina veze.

Svoju su ljubav okrunili brakom, okruženi brojnim članovima obitelji i prijateljima. Zbog Mateove karijere, Izabel je nakon vjenčanja preselila u Madrid.

Nakon vjenčanja, par je u pratnji prijatelja otišao na medeni mjesec u Dubrovnik koji je služio kao baza njihovog krstarenja Jadranom.

Naime, par se upoznao tijekom srednje škole, a susret je bio neizbježan jer su se sretali svake nedjelje upravo u župi u kojoj su se i vjenčali. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. 

Par danas živi u Londonu, gdje Mateo trenutno igra za nogometni klub Chelsea F.C. Ovaj 'savršeni' par je, prije godinu dana, potaknut svojom ljubavlju prema djeci osnovao humanitarnu zakladu kroz koju je osnovan Senzorni Integracijski Laboratorij koji pomaže djeci s poremećajima u psihomotornom razvoju. Ovo samo pokazuje koliko par voli djecu pa nas ne bi iznenadila ni vijest da očekuju svoje.