Jedan od naših najpoznatijih i najtraženijih glumaca, 37-godišnji Amar Bukvić i njegova 37-godišnja supruga Alma Vukičević Bukvić, bili su posebno radosni i ponosni na uspjeh koji je postigao njihov četverogodišnji sin Aman, a radovala mu se i njegova jednogodišnja sestrica Amal. Aman je, naime, osvojio svoju prvu medalju na natjecanju 'Mali sportaši', koje je organizirao Dječji vrtić 'Potočnica'. Amar se pohvalio pratiteljima na svom Instagramu i stavio hashtagove #ponosni roditelji i #naš sin.

Podsjetimo, Amar je u sretnom braku s PR agenticom Almom od 2014. godine. U posljednje vrijeme je bio jako zaposlen. Snimao je HBO-ovu seriju ‘Uspjeh’, seriju ‘Na granici’ koja se emitira na Novoj TV, igrao predstave u matičnom Gradskom dramskom kazalištu Gavella, gdje je prije nešto više od mjesec dana imao premijeru ‘Kiklopa’, posvetio se snimanju filma ‘Djeca sa CNN-a’... Ipak, dao je sve od sebe kako zbog toga ne bi trpjela njegova obitelj, koja mu je ipak prioritet.

'Stvari se poslože. Uvijek imam vremena za obitelj. Imam klizno radno vrijeme tako da se često dogodi da imam nekoliko oslobodih dana u nizu, a ponekad me uopće nema. No, volio bih više vremena provoditi s obitelji', rekao je nedavno za Story.hr