Vesna Dragojević, supruga preminule glazbene legende Olivera Dragojevića, godinu dana nakon njegove smrti još uvijek teška srca prihvaća to da ga više nema. U razgovoru za In Magazin otkrila je da se teško nosi s gubitkom supruga, koji joj jako nedostaje.

'Još ne znam da je umro. Bila sam na groblju pa kao da sam došla nekom rođaku. Valjda mozak ne dopušta da to uđe u glavu. Cijeli stan sam renovirala tako da me ništa ne podsjeća, ne mogu živjeti od nekih uspomena, gledati slike. Postojala je ta njegova soba koju sam skroz ispraznila i iz koje smo sve stvari spakirali za muzej. Kada sam se vratila iz Vele Luke poslije sprovoda, zatvorila sam oči i svu njegovu odjeću spakirala u vreće da to ne gledam i da me ne podsjeća na njega. Netko to ne može, ali ja sam morala', prisjetila se Vesna.

Dodaje i da je s Oliverom bilo lako živjeti, upravo zbog njegove jednostavnosti i skromnosti. 'Nije bio opterećen ničim. Ono što je imao reći rekao bi u dvije-tri rečenice. Nije tražio ništa. Tako nam je prošao život.  On je bio toliko skroman da sam mu rekla 'Oliver, skromnost je vrlina, ali ti si na granici da ti ta vrlina prijeđe u manu'. Na to mi je rekao da se bilo čime bavi u životu da bi bio isti, da je takav karakter i da se ne želi mijenjati', ispričala je Oliverova dugogodišnja ljubav s kojom je bio u braku 46 godina.