I dok mnoge mame zabrinuto bdiju nad svakim korakom svojih tinejdžerskih sinova, i nastoje ih nadzirati ili držati pod staklenim zvonom kako ne bi upali u nevolje ili napravili nekoj curi dijete, Victoria Beckham, izgleda, nema tih problema.

Kako javlja CelbsNow, ljepša polovica para Beckham blagoslovila je vezu svog sina,16-godišnjeg Romea, s 15-godišnjom glumicom i zvijezdom popularne serije 'Stranger things', Millie Bobby Brown. 

Mladi par se upoznao 2016. godine na proslavi 70. obljetnice UNICEF-ova osnivanja, kad je mlada glumica uručila nagradu Romeovom tati Beckhamu. Među njima je odmah planula iskra, jer je Millie nakon proslave odmah na društvenim mrežama objavila kako 'će se sjećati ove večeri do kraja života'.

Prema izvoru bliskom obitelji Beckham, koje je prenio britanski The Sun, Victoria je 'dala pečat odobrenja njihovoj vezi, jer je i sama velika obožavateljica Millie Bobby Brown'. Premda je Romeu ovo tek prva veza pod povećalom javnosti, njegova djevojka dosad je hodala s glumcem Zacom Efronom i reperom Drakeom, a bliska je i s djevojkom Romeovog starijeg brata Brooklyna Hanom Cross. U srpnju 2018. prekinula s još jednim svojim dečkom, pjevačem Jacobom Sartoriusom. Objavila je to i na društvenim mrežama, napisavši da su do odluke došli skupa, i da ostaju dobri prijatelji.