Story radio
Početna Celebrity 43167 prikaza 21. svibnja 2019.

Victoria Beckham se prijavila u kliniku

Profimedia.

Otputovala je u Njemačku

Svjetski popularna dizajnerica i bivša članica benda Spice Girls, Victoria Beckham nakon brojnih obaveza i gustog rasporeda odlučila je uzeti predah i otići na jednotjednu detoksikaciju u luksuznom zdravstvenom odmaralištu u Münchenu. Sa svojim pratiteljima na Instagramu Victoria je podijelila čak i fotografiju koju je snimila tijekom detoksikacijskog odmora, a zahvalila se i svima koji su joj pomogli svojim vrhunskim savjetima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Svoje fanove na društvenim mrežama Victoria je redovno izvještavala iz luksuznog odmarališta Lanserhof Tegernsee u Njemačkoj. Pohvalila se i kako je tijekom odmora pila Mondquelle 'vodu punog Mjeseca' njemačkog brenda St. Leonhards Quellen, a kako saznaje magazin People riječ je o mjesečevom osvježavajućem piću koji se u boce puni direktno na izvoru Leonhardspfunzen za vrijeme punog mjeseca.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Okružena Alpama, Victoria je uživala bez djece i supruga, a kako je napisala na jednom od brojnih Instagram storyja, ovaj joj je odmor bio itekako potreban kako bi napunila baterije za nove radne pobjede i svakodnevne izazove.

Komentari