Nakon što je David Beckham nedavno dao intervju za 'The Sunday Project' na australskoj televiziji u kojem je rakao kako je brak s Victorijom 'težak posao', dizajnerica je navodno provela dva dana plačući. Prema pisanju magazina The Sun, 44-godišnjakinja je navodno bila ponižena, a njezin prijatelj je za spomenuti magazin kazao kako je situacija bila nalik onoj nakon ekplozije nuklearne bombe.

Victoria i David u braku su već 19 godina, a Davidovi komentari navodno su Victoriju potpuno slomili. 'Nije znala da David ima takvo mišljenje o njihovom braku i nije joj bilo na kraj pameti da će takve intimne stvari iznijeti u javnosti te je javno osramotiti', kazao je njezin prijatelj i dodao kako se nakon toga povukla u njemački wellness kako bi se oporavila dok je njezin suprug bio u Parizu.

Podsjetimo, u lipnju su krenule glasine kako je par pred razvodom, no ta su šuškanja opovrgnuli. Naime, Victoria je u razgovoru za Vogue rekla da ljudi ionako već 20 godina izmišljaju svakakve glasine, pa su ona i David već navikli to ignorirati i nastaviti živjeti svoj život, ali dodala je da to sve počinje stvarati veliki problem tek kad utječe na ljude oko njih i da to nije fer.