Jedan od nadugovječnijih slavnih parova, Victoria i David Beckham, proslavili su prije par dana 20-tu godišnjicu braka. Pokazali su kako njihov bračni brod i dalje plovi čvrsto kao i u trenutku kad su izrekli sudbonosno 'da', bez obzira na glasine kako se rastaju koje su se pojavile prije godinu dana. Okrugla godišnjica dovela ih je ponovno pod povećalo javnosti i medija, koji su se prisjetili raznih navodnih afera i problema koje je par imao, piše closeronline.co.uk, i koje su već toliko umorile 45-godišnju Victoriu da je digla ruke od pokušaja da se od njih obrani. Bivša Posh Spice navodno je 44-godišnjem suprugu rekla da se boji kako to ne mogu popraviti i kako nikad neće moći zaustaviti da budu pod oštrim sudom javnosti.

Mediji su otpuhnuli prašinu sa starih glasina o Davidovoj nevjeri, od kojih je najviše odjeknula ona s njegovom bivšom osobnom tajnicom, Rebeccom Loos- Ona je 2004. tvrdila kako je sa šefom imala tromjesečnu aferu, što je bivši nogometaš nazvao 'suludim'. Ubrzo nakon toga i vlasnica beauty salona Danielle Heath se pohvalila kako je dva puta spavala s Davidom 2004. godine., što je bivši nogometaš čvrsto negirao. Izvor blizak Beckhamovima spomenutom je portalu otkrio kako je Victoria uoči 20. godišnjice braka bila posebno zabrinuta zbog glasina kako su novinari ponovno tražili 37-godišnju Danielle da ispriča svoju priču. 'Vic je mučilo da će u dane uoči godišnjice mediji opet potegnuti pitanje tih afera jer nije htjela da to zasjeni njihovo veliko slavlje', rekao je. 

Podsjetimo, David i Victoria vjenčali su se u Irskoj 1999. godine, i imaju četvoro djece, 20-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Cruza, 14-godišnjeg Romea i sedmogodišnju kći Harper. Zanimljivo, ali razdoblje kad se morao braniti od glasina o svojoj prevari, Davidu nije bilo najgore razdoblje života. Priznao je kako je to bio period kad mu se rodio prvi sin Brooklyn. Kad su ga tek doveli iz rodilišta, ispričao je još prije bivši nogometaš, bio je toliko uplašen za njegovu sigurnost da je noćima spavao glavom naslonjen o vrata njegove sobe. 'Bojao sam se da bi netko mogao upasti u stan i nauditi mu, poput provalnika', kazao je.