Malena Harper, kći Victorije i Davida Beckhama jučer je navršila svoj sedmi rođendan, a brižni roditelji potrudili svojoj princezi uljepšati njezin najvažniji dan pa su joj za ovu prigodu poklonili 7000 funti vrijednog ponija. Harper koja je inače strastvena obožavateljica konja, iskoristila je prvu priliku ne bi li jahala na svom novom ljubimcu, a njezina majka na svom je Instagramu s obožavateljima podijelila sreću svoje mezimice. Ipak, jedan detalj zasmetao je brojnim pratiteljima koji su odlučno reagirali i u komentarima izrazili zgroženost dotičnim činom.

Naime, obožavatelji su uočili da su konja obilježile rozim srcima pa su se žestoko obrušili na Beckhamove zbog načina na koji tretiraju životinje. Borci za prava životinja i svi oni koji se takvima smatraju nisu se libili dati Victoriji do znanja što misle o takvom pristupu prema konjima pa su se mogle iščitati kritike poput: 'Prestanite obilježavati svoje konje!', 'Jadna mala životinja zbog svega što je propatila.' i 'Živo me zanima kako ste to napravile konju, nije li ga boljelo?!'

Međutim, ovo nije prvi put da je Victoria uzburkala javnost svojim ophođenjem prema životinjama. Prije samo nekoliko mjeseci, fanovi su je putem društvenim mreža kritizirali zbog slične fotografije na kojoj Harper jaše konja obilježenog ukrasnim uzorcima zbog čega se čini kako je obilježavanje konja česta praksa u obitelji Beckham.