Tina Knowles majka je megapopularne glazbene dive Beyonce i njezine također talentirane sestre, Solange Knowles. Kako su obje dame poznate po izuzetnim vokalnim sposobnostima, ali i dobrim plesnim pokretima, mnogi su se vjerojatno zapitali od koga su djevojke naslijedile taj talent. Njihova majka svojim je posljednjim videom svijetu pokazala kako Queen B i njezina sestra ipak 'mamine cure'.

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Naime, otkačena baka sa svojom je šestogodišnjom unukom Blue Ivy imala privatno natjecanje u plesu na Jay Z-jev hit 'Apehit', a unatoč opakim plesnim pokretima, malena je ipak odnijela pobjedu. Slatki poraz Tina je priznala uz puno komplimenata upućenih svojoj šarmantnoj unuci. 'Ovo je moj ples s Blue! Naravno da me pobijedila! Morali smo osmisliti originalne plesne pokrete. Moj ‘čudni’ pokret ramenom bio je moj izmišljeni ples. Znam da je to pogrešno, ali mojem suparniku je samo šest. Ona je razvalila!' napisala je.

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Osim što dobro pleše, Tina često javnost iznenadi svojim modnim kombinacijama iz kojih je također jasno zaključiti kako su Beyonce i Solange povukle i smisao za modu iz obitelji. Djevojke su, osim što se bave glazbom, aktivne i na području mode i dizajna, a njihova majka i sama je ljubiteljica atraktivnih krpica. Ako je suditi po navedenom, talentirana Bey ipak je više mamina nego tatina 'curica'.