Tijekom koncerta planetarno popularne pjevačice Beyonce i njezina supruga Jay-Z-a, prikazana je eksplicitna scena iz spota za njihovu novu pjesmu, a malenoj Blue Ivy nije se nimalo svidjelo ono što vidi. Šetogodišnjakinja je koncert pratila iz prvih redova, a kada je ugledala svoje roditelje, naročitu mamu Beyonce, kako na velikom ekranu u oskudnoj odjeći izvodi striptiz, nije mogla sakriti svoje nezadovoljstvo.

Njezina reakcija, u trenutku kada je shvatila što se događa, zabilježena je kamerom i vrlo brzo postala viralni hit. Zgrožena Ivy Blue nije mogla sakriti sram i nelagodu te je cijelo vrijeme kolutala očima da bi ih potom prekrila rukama i naposlijetku se spustila iza ograde ne bi li izbjegla gledanje u ekran.

Ovo nije prvi puta da su oči svijeta uperene u ovu malu divu, pa je tako nedavno zaludjela javnost nakon što je objavljena snimka sa dodjele Grammyja gdje je roditeljima sugerirala da se utišaju te da prestanu pljeskati. Tako je, svojom šarmantnom gestom, osvojila javnost i pokrenula pitanje kako je to biti kći aktualnog glazbenog dvojca.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)