Kako prenosi Kurir, danas se navršava 40 dana od smrti kralja narodne glazbe, Šabana Šaulića, a njegova neutješna obitelj odlučila je tragično preminulom pjevaču odati počast na neočekivan način. Naime, na grob su stigle Šabanove kćeri i udovica Gordana, a čin  kojim su odale počast preminulom ocu i suprugu nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Spomenuti portal navodi kako je prva na Šabanov grob stigla kći Ilda sa suprugom, donijela je cvijeće i upalila svijeće. Odmah poslije nje stigla je i Sanela, koja je na grob ocu spustila bijele kale. Supruga Gordana došla je sa sinom Mihajlom, odmah je prišla grobu, naslonila se i poljubila ploču. Ono što je privuklo najviše pažnje jesu Šabanove kćerke koje su u spomen ocu zapalile cigaretu. 

VIDEO pogledajte ovdje

U spomen tragično preminulom pjevaču na groblje su stigli i kumovi Zorica Brunclik i Ljubomir Aranđelović Kemiš. Zorica je, podsjetimo, u velikoj žalosti, s obzirom na to da joj je nedavno preminuo i brat Ljubivoje.    

Podsjetimo, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je u Njemačkoj preminuo od posljedica sudara rano ujutro 17. veljače, u okolici Bielefelda, kao i njegov glazbenik Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio s njima u automobilu, i dalje se oporavlja od teških ozljeda.