'Danas ova mala ima 29 godina', napisala je Ornela Vištica na Instagramu i tako svima nagovijestila kako joj je rođendan. Lijepa glumica veliki dan odlučila je obilježiti posebnom uspomenom pa je 'iskopala' videozapis iz djetinjstva i podijelila ga na društvenim mrežama. Riječ je o simpatičnoj sceni gdje lijepa brineta vozi dječji bicikl odjevena u lepršavu haljinicu. Uz video, Ornela je sama sebi napisala čestitku koja je dirnula njezine obožavatelje. 

'Za mene je rođendan uvijek bio dan kad sam voljela drugima poklanjati osmijeh! Ako me pitate koji mi je bio najljepši, reci ću da je to onaj kad sam jutro dočekala s izbjeglicama na kolodvoru. Iako se broje godine, mijenjaju ljudi, gradovi, mjesta, duša ostaje ista. I danas volim volane, volim ljubav, vodi me uvijek i u svemu što radim. I volim voziti bicikl', napisala je glumica te dodala kako se zapravo ništa nije promijenilo. 

Ornela Vištica rođena je 18. rujna 1989. godine u Mostaru, a za vrijeme rata živjela je u Ljubuškom. Glumu je diplomirala na zagrebačkoj Akademiji dramskih umjestnosti, a proslavila ju je uloga Karmen Sage u hrvatskoj sapunici 'Larin izbor' 2010. godine. Također, Ornelu je časopis Globus proglasio i najljepšom Hrvaticom.