Popularni Drake ukrao je pažnju cijelog svijeta, no ne na pozitivan način. Reper je šokirao javnost učinivši nešto što nitko od njega nije očekivao, a sada je procurio i videozapis koji sve dokazuje. Naime, 32-godišnjak je na jednom od svojih koncerata ljubio maloljetnicu koju je iz publike pozvao da mu se pridruži na pozornici. Najprije je plesao oko nje, a potom ju je poljubio.

'Jesam li ti već rekao da mi se sviđa tvoja kosa? Što je to, Herbal Essence?' pitao je glazbenik spomenutu djevojku, a onda ju počeo ljubiti po vratu i snažno ju grliti. 'Svi znate da se katkad znam zanijeti', rekao je Drake, nakon čega mu je djevojka rekla kako ima 17 godina. Na njegov, ali i šok publike, reper se našalio kako 'ne smije iću u zatvor' te joj je u šali prigovorio zašto tako dobro izgleda.

Kao da ga nije bilo briga što je djevojka maloljetna, reper nije prestajao zavoditi i provocirati: 'Nisam siguran bi li trebao osjećati krivim ili ne, no zabavio sam se. Sviđa mi se osjećaj kako tvoje grudi dodiruju moja prsa. Samo ti se želim zahvaliti.' Nakon toga, poljubio je djevojku u ruku, obraze, čelo te usta, a publika je bila u šoku. Video je ubrzo izazvao oštre komentare i nevjericu velikog broja njegovih obožavatelja.