Dok većina žena bira teretanu, aerobik, pilates i slične aktivnosti kako bi postigle željeni tonus stražnjice, pjevačica Lana Jurčević to čini sportom koji nije toliko popularan među pripadnicama ljepšeg spola. Riječ je o squashu, sportu u kojem se koristi reket i lopta, ali koji je fizički još zahtjevniji od tenisa. Na svom Instagramu 34-godišnja Lana pokazala je kako izgleda jedan njen trening, i uz objavu ponosno napisala: 'Pa si vi mislite'. Koliko joj ta aktivnost pomaže u učvršćenju stražnjice, prosudite i sami. 

Komentari njenih pratitelja bili su svakojaki, od 'Mislim da je vrijeme da objaviš novu pjesmu i spot, predugo čekamo', do 'vidi ti nje' i 'opake tajice'. 

Podsjetimo, Lana je već dvije i pol godine u sretnoj vezi s Filipom Kratofilom, našim košarkašem koji trenutno igra za Los Angeles Clipperse, i čiji roditelji su vlasnici poznatog sljemenskog restorana. Nerijetko mu odlazi u posjete u Kaliforniju, odakle se znala požaliti kako prečesto jede nezdravu hranu. Uz squash, koji troši zaista puno kalorija, ne mora se bojati da će nakupiti višak kilograma.