Kapetan bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Edin Džeko sinoć je u jednom sarajevskom restoranu proslavio 33. rođendan, a najbliži prijatelji iznenadili su ga s posebnim iznenađenjem.

Ispred Rominog napadača zavodljivo je zaplesala trbušna plesačica, a njegovoj lijepoj supruzi to nije zasmetalo već je sve pratila s osmijehom na licu. 

Amra Silajdžić Džeko suprugu je rođendan čestitala i na Instagramu. 'Naš kamen, naše sve. Sretan rođendan', napisala je, a čestitkama su se priključili i njezini brojni pratitelji.

Za nogometaša je napravljena i posebna torta u bojama klubova za koje je igrao tijekom karijere. Inače, Edin i Amra već godinama slove kao jedan od najljepših parova na ovim prostorima, a to vole i dokazivati. Prije tri godine su u Dubrovniku kupili luksuznu urbanu vilu i redovito se hvale fotografijama s ljetovanja na kojima se vide njihova savršena tijela. Što i ne čudi, s obzirom da je on nogometaš, a ona uspješna manekenka, model i glumica. 

Supružnici će u srpnju slaviti osmu godišnjicu sretnog braka koji su okrunili s troje djece, kćerima Sofijom i Unom te sinom Danijem. Amra je i prije veze s Edinom ostvarila sjajne rezultate u karijeri, između ostalog snimila spotove s dvije velike muzičke zvijezde Enrique Iglesiasom za pjesmu „No Me Digas Que No“ te Blakeom Sheltonom za pjesmu „Honey Bee“. Amra se također pojavila i u drugoj epizodi popularne kriminalistčke serije CSI: New York, a u njenom CV-u je i reklama za luksuznu automobilsku marku Lexus.