Nakon što je jučer doputovala u Beograd na snimanje glazbenog natjecanja u kojemu je članica žirija, srpska pjevačica Jelena Karleuša odlučila je prekinuti šutnju i posljednjom objavom na Instagramu pokazati što misli o natpisima u srpskim tabloidima koji ju optužuju za aferu s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom. Naime, povratak Jelene Karleuše iz Kine gdje je s kćerkama boravila kod supruga Duška Tošića, danima se očekivao, a nakon što je odgođen, pjevačica je konačno jučer sletjela na Beogradski aerodrom. Fotografi su cijeli dan proveli ispred pjevačičine vile u Beogradu te su ju pratili sve do seta snimanja emisije, ali Karleuša nije željela davati izjave. Sada se konačno oglasila na svom Instagram profilu. 

Na videosnimci vidi se Jelena Karleuša koja izlazi iz auta te njezin menadžer Zoran Birtašević koji pokušava udaljiti okupljene fotografe. Ovom objavom pjevačica je jasno dala do znanja da ju medijski natpisi ne zabrinjavaju previše te da je naviknula biti u središtu medijske pažnje. 

Podsjetimo, otkako su u javnost dospjele fotografije navodne prevare, 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša odlučila je da neće davati izjave za medije koji već tjednima ne prestaju brujati o aferi s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, a ako je suditi prema posljednjim natpisima u srpskim tabloidima, suprug pjevačice, nogometaš Duško Tošić koji trenutno igra za klub Guangzhou R&F već je kontaktirao odvjetnika za razvod braka s pjevačicom