Story radio
Početna Celebrity 1188 prikaza 17. travnja 2018.

VIDEO Novak Đoković u meču protiv sina

Novak Đoković

Slavni tenisač okušao je svoju sreću zaigravši tenis sa sinom Stefanom

Srpski tenisač Novak Đoković već je dokazao da je pravi šampion kada je tenis u pitanju, a sada je pokazao i sve svoje očinske kvalitete. Naime, dok je u Monte Carlu odrađivao trening, njegov sin Stefan pomno je pratio sve što radi i upijao vještine teniskog prvaka. Nakon što je trening završio, Novak je svom malcu priredio preslatko iznenađenje.

Tenisač je došao do njega i izveo ga na teren. Maleni je dobio reket u ruke i s ocem zaigrao tenis. Prisutna publika se oduševila i svi su gledali u preslatku scenu koja se odvijala na teniskom terenu. Ovaj simpatičan obiteljski trenutak zabilježen je kamerom, a Novak je video podijelio na svom YouTube kanalu. 

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ovom gestom Novak je još jednom dokazao koliko je dobar otac te koliko pažnje posvećuje djeci. Osim trogodišnjeg Stefana, sportaš ima i kćer Taru koju je dobio u rujnu prošle godine sa suprugom Jelenom Đoković. Kako je još malena, ona nije poput brata prisustvovala očevom treningu, ali mami redovito pravi društvo pred televeizorom kada njihova muška ruka obitelji igra. 

Foto: YouTube, Instagram

Komentari